Семінар-практикум лідерів учнівського самоврядування ПТНЗ «Молодь і влада: форми взаємодії»

Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області 23 – 24 травня 2017 року на базі ДНЗ «Савранське професійно-технічне аграрне училище» проведено обласний семінар-практикум лідерів учнівського самоврядування ПТНЗ на тему «Молодь і влада: форми взаємодії».

У роботі семінару взяли участь: голова Савранської районної адміністрації Віталій Свічинський, заступник голови районної державної адміністрації Оксана Орел, завідувач кабінетом організаціно-методичної, виховної та кадрової роботи НМЦ ПТО в Одеській області Таїсія Абозіна,  методисти НМЦ ПТО в Одеській області Ірина Романчишина та Сергій Городилов, заступники директорів з навчально-виховної роботи та лідери учнівських організацій ПТНЗ області.

На запрошення директора Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області Тетяни Лазарєвої участь у роботі обласного семінару-практикуму взяли представники профтехосвіти Донеччини: методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області Юлія Окша, заступник директора з навчально-виховної роботи Краматорського вищого професійного торгово-кулінарного училища Людмила Кравченко, Президент Ради учнівського самоврядування ДНЗ «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище» Михайло Сіряєв, заступник Президента обласної Ради учнівського самоврядування Краматорського вищого професійного училища Олег Озерний.

Першого дня учасників семінару директор Савранського професійно-технічного аграрного училища Ярослава Жирун ознайомила із системою учнівського самоврядування закладу.

Гості семінару відвідали Савранський молодіжний центр «Нове покоління», де прийняли участь у тренінгу з розвитку громадянського суспільства, який проводив головний спеціаліст відділу молоді і спорту Савранської РДА, адміністратор центру Сергій Низькохат.

Волонтер Корпусу Миру Роберт Фресенієс провів на районному стадіоні тренування з бейсболу та американського футболу.

І на завершення насиченої програми першого дня були проведені майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок, декупажу, подарункових пакетів, розмальовування печива та виготовлення декоративних виробів із шишок на базі Савранського професійно-технічного аграрного училища.

Вечір закінчився переглядом фільму під відкритим небом та коктейльною вечіркою.

Наступного дня на учасників очікувала презентація роботи учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів «Відкритий мікрофон», де кожен міг поділитися своїми досягненнями та ідеями. Завітали на презентацію голова районної державної адміністрації Віталій Свічинський та в.о. заступника голови РДА Оксана Орел.

По закінченню дводенного семінару-практикуму гості заходу взяли участь у районному святі з нагоди відзначення в Україні Днів Європи – Парад країн.

За результатами роботи обласного семінару-практикуму лідерів учнівського самоврядування ПТНЗ на тему «Молодь і влада: форми взаємодії» всі учасники отримали сертифікати.

Колектив Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області висловлює щиру подяку всім причетним до організації та проведення заходу: 

  • голові районної державної адміністрації Віталію Свічинському та в.о. заступника голови РДА Оксані Орел;
  • адміністрації та колективу ДНЗ «Савранське професійно-технічне аграрне училище»;
  • волонтеру Корпусу Миру Роберту Фресенієсу;
  • адміністратору Савранського молодіжного центру «Нове покоління» Сергію Низькохату;
  • керівництву ТОВ «Іллічівський судноремонтний завод»;
  • адміністрації ДНЗ «Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу»;
  • представникам професійно-технічної освіти Одещини та Донеччини.

Глибоко вдячні кожному за участь у заході, за ваш оптимізм та бажання відкривати нові горизонти, за теплі слова й щирі посмішки!

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *