УВАГА КОНКУРС!!!

Шановні колеги! Нагадуємо!!! Інститутом професійно-технічної освіти НАПН України оголошено Всеукраїнський конкурс на кращий екологічний проект «Збережемо Землю для наступних поколінь».

Конкурс проводиться з метою формування та розвитку екологічної компетентності учнів/студентів закладів професійної освіти, розуміння ними екологічних проблем у майбутній професії, виховання в них любові до рідного краю, бережливого ставлення до природи, розуміння ними раціонального використання природних ресурсів, підвищення екологічної і правової обізнаності щодо охорони довкілля шляхом природоохоронної роботи, розвитку громадянських екологічних ініціатив. У Конкурсі беруть участь учні/студенти закладів професійної освіти (далі – Учасники), під керівництвом викладача (керівника) проекту.

Загальне керівництво Конкурсом здійснює Інститут професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України, організаційне та методичне забезпечення проведення конкурсу здійснює лабораторія технологій професійного навчання цієї установи. Співорганізаторами Конкурсу є Департамент професійної освіти Міністерства освіти і науки України (http://mon.gov.ua/activity/education/profesijno-texnichna/departament.html), Інститут модернізації змісту освіти (https://imzo.gov.ua), Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України (https://nenc.gov.ua).

Конкурс проводиться з 11 травня по 15 грудня 2017 року в заочній формі та складається з двох турів: перший тур – з 11 травня до 15 листопада 2017 року (робота Учасників Конкурсу над розробкою проектів відповідно вимог до змісту проектів); другий тур – з 16 листопада до 15 грудня 2017 року (оцінювання наданих матеріалів Учасників Конкурсу).

Для участі в Конкурсі необхідно заповнити анкету Учасника Конкурсу, що прикріплена до інформаційного листа-оголошення Конкурсу, розташованого на веб-сайті Інституту професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України (www.ivet-ua.science), та надіслати до 15 листопада 2017 року до Інституту професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України таку документацію:

– заявку на участь у Всеукраїнському конкурсі на кращий екологічний проект «Збережемо Землю для наступних поколінь» серед учнів/студентів закладів професійної освіти України за зразком, згідно Додатка 1 цього Положення на паперовому та електронному носіях;

– відеоролик, що презентує проведення і результати проекту;

– методичний паспорт проекту (Додаток 2 Положення) на паперовому та електронному носіях.

Матеріали на Конкурс надсилаються на адресу: 03045, м. Київ, провулок Віто-Литовський, 98-а, Інститут професійно-технічної освіти, лабораторія технологій професійного навчання та на E-mail: “> з поміткою «На Всеукраїнський конкурс «Збережемо Землю для наступних поколінь».

Контактні особи: Кулалаєва Наталя Валеріївна, завідувач лабораторії технологій професійного навчання Інституту професійно-технічної освіти НАПН України, тел. (050) 394 62 93; (044) 252-71-75, Герлянд Тетяна Миколаївна, старший науковий співробітник Інституту професійно-технічної освіти НАПН України, тел. (066) 949 96 01; (044) 252-71-75.

Положення про Конкурс

#професійна освіта, #ivetua, #ltpn

http://ivet-ua.science/index.php?option=com_jevents&task=icalrepeat.detail&evid=231&Itemid=782&year=2017&month=05&day=11&title=vseukrainskyi-konkurs-na-krashchyi-ekolohichnyi-proekt-zberezhemo-zemliu-dlia-nastupnykh-pokolin&uid=2eb8aa3c1e9db01ef1323d42861b3885

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *