Засідання обласної методичної секції викладачів математики закладів професійної (професійно-технічної) освіти Одеської області

25 жовтня 2018 року на базі ДНЗ “Іллічівський професійний судноремонтний ліцей” відбулось засідання обласної методичної секції викладачів математики закладів професійної (професійно-технічної) освіти Одеської області на тему: “Компетентнісний підхід — переорієнтація з процесу на результат”. Засідання проведено у фомі семінара — практикуму.

В заході взяла участь в.о. директора Іллічівського професійного судноремонтного ліцею Світлична Ганна Антонівна, яка привітала присутніх та побажала плідної праці. Засідання проходило відповідно до плану роботи.  Хван Наталія Бен-Себівна (методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області) ознайомила присутніх з Нормативно-правовим забезпеченням викладання математики у 2018-2019 н.р. Про особливості викладання математики у 2018-2019 н.р. доповіла Ліщук Галина Миронівна (ДНЗ “Іллічівський професійний судноремонтний ліцей”). З результатами моніторингу вхідного зрізу знань здобувачів освіти з математики ознайомила викладачів Хван Наталія Бен-Себівна.

Викладачі активно ділилися досвідом викладання математики: так Тенінгольц Людмила Євгенівна (ДНЗ “Лиманський професійний аграрний ліцей”) презентувала досвід створення ситуації успіху на уроці в процесі вивчення математики, Колеснікова Ольга Олександрівна (ДНЗ “Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури”) доповіла про специфіку підготовки здобувачів повної загальної середньої освіти до ДПА у формі ЗНО.

Про огляд на кращий методичний і дидактичний матеріал з математики розповіла Паша Алла Михайлівна (Чорноморський морський коледж).

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти в Одеській області  висловлює щиру вдячність адміністрації Іллічівського професійного судноремонтного ліцею за надану технічну можливість проведення засідання обласної методичної секції викладачів математики.

 

 

Опубліковано у Загальноосвітня підготовка, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *