Форум лідерів учнівського самоврядування закладів професійної освіти в Одеській області

   28 листопада 2019 року відбувся форум лідерів учнівського самоврядування закладів професійної освіти в Одеській області.

Роботу форуму розпочала Романчишина І.В., методист кабінету організаційно-методичної, кадрової та виховної роботи НМЦ ПТО в Одеській області. Ознайомила учнівську молодь з методами проектної діяльності учнівського колективу «Лабораторія проектів». Учні активно обговорили, над якими проектами мають бажання працювати протягом навчального року, як співпрацювати з громадами.

      Стоянов В.С., методист кабінету організаційно-методичної, кадрової та виховної роботи НМЦ ПТО в Одеській області, закцентував увагу учасників на актуальності роботи представників учнівського самоврядування щодо розкриття творчих здібностей.

      Під час проведення тренінгу «Я- лідер» Біленька О.А., практичний психолог ДНЗ «Одеське вище професійне училище автомобільного транспорту», дала нагоду учнівським лідерам познайомитись ближче, розкрити свої лідерські якості, організаторські здібності та поділитись креативними ініціативами.

       Про учнівське самоврядування як спосіб організації життя колективу, з досвіду своєї роботи, ознайомив присутніх ровесників Абрамянц Костянтин – лідер учнівського самоврядування ДНЗ «Одеський професійний ліцей морського транспорту», розповів про яскраві і дієві акції, проекти, зустрічі з видатними особами Одеси.

          Методист  кабінету організаційно-методичної, кадрової та виховної роботи НМЦ ПТО в Одеській області Стоянов В.С. провів з лідерами панельну дискусію на тему: «Президент лідерів Одещини – яким він має бути». Учні обговорювали це питання жваво і емоційно.

         Учасники не лише пройшли тренінг і подискутували, але також  провели вибори координаторів за регіонами Одеської області та обрали лідера учнівського самоврядування закладів професійної освіти в Одеській області.

    Драган Катерина, учениця ДНЗ «Одеське вище професійне училище туристичного сервісу», лідер учнівського самоврядування області, здала свої повноваження в зв’язку з закінченням навчання. Шляхом відкритого голосування обрали наступника – Польнау Геннадія, учня  ДНЗ «Цебриківський професійний аграрний ліцей».

         На завершення усі присутні отримали сертифікати учасників форуму  лідерів учнівського самоврядування закладів професійної освіти в Одеській області.

    Висловлюємо вдячність за співпрацю керівництву ДНЗ «Одеський професійний ліцей сфери послуг Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д.Ушинського» та всім учасникам форуму.

Опубліковано у Виховна робота, Новини, Учнівське самоврядування. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *