Засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виховної роботи

28 листопада 2019 року на базі ДНЗ «Одеський професійний ліцей сфери послуг Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д.Ушинського» відбулося засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виховної роботи.

Відкрила засідання Литвинюк О.М., завідувач  кабінету організаційно-методичної, кадрової та виховної роботи НМЦ ПТО в Одеській області, яка привітала присутніх та ознайомила їх з планом роботи.

З привітальним словом до учасників заходу звернулася Горбачова Т.В., директор ДНЗ «Одеський професійний ліцей сфери послуг Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д.Ушинського», та побажала усім плідної праці.

У ході засідання присутні розглянули такі питання:

Організація роботи у закладах професійної освіти щодо протидії булінгу та домашньому насильству. Розповіла Сичова А. В., начальник відділу молодіжної політики, позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації;

Ювенальна пробація як механізм подолання злочинності серед неповнолітніх. Доповів Максимов В. Л., старший інспектор сектору ювенальної пробації м.Одеса філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області капітан внутрішньої служби.

Запобігання та протидія торгівлі людьми. Доповіла Єрофєєва О. О., фахівець сектору ювенальної пробації м.Одеса філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області.

На завершення Литвинюк О.М., завідувач  кабінету організаційно-методичної, кадрової та виховної роботи НМЦ ПТО в Одеській області, закцентувала увагу присутніх на питанні впровадження сучасних форм та методів профорієнтаційної роботи та популяризації робітничих професій.

Учасники активно обговорили питання, які розглядалися на порядку денному та внесли пропозиції щодо подальшої співпраці.

Щиро дякуємо адміністрації ДНЗ «Одеський професійний ліцей сфери  послуг Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д.Ушинського» за гостинність та активну участь в організації заходу.Матеріали засідання за посиланням: https://drive.google.com/open?id=1J3P3nSPVU-t4wpSNBy7xK8AF9lJ3aLX8

Опубліковано у Виховна робота, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *