Вітаємо лауреата першого зонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2020» у номінації «Зарубіжна література»

 Роль педагога є ключовою у формуванні суспільства. Педагог закладає моральну основу нації, розкриває перед здобувачами освіти різні грані багатовимірної дійсності і закликає бути активними творцями нового життя, побудованого на принципах поваги до іншого, патріотизму, шанобливого ставлення до своєї мови, культури та історії.

Саме викладач формує світоглядні принципи, практичні уміння, визначає рівень моральності та етичної відповідальності перед своєю країною.

Зональний етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» проводив  Відділ освіти, молоді та спорту Білгород-Дністровської районної державної адміністрації. Конкурс відображав контекст прийнятої Концепції Нової української школи, а також розглядав виховні акценти та етичну складову професійної компетентності педагога.

 Свою педагогічну майстерність, професійні уміння і творчі здобутки  на цьому етапі конкурсу у номінації «Зарубіжна література», представляла Верховська Ірина Анатоліївна, викладач зарубіжної літератури ДНЗ «Іллічівський професійний судноремонтний ліцей».

   

Журі конкурсу відзначило Верховську Ірину Анатоліївну за професійний рівень, ґрунтовні знання з предмету, досконалу методику його викладання та організації навчально-виховного процесу, уміння налагоджувати контакт із здобувачами освіти, спрямовувати їх діяльність на практичне засвоєння програмового матеріалу.

Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії викладача – творінні добра, навчанні та вихованні молоді.

Нехай кожен день приносить радість і задоволення від зробленого, а  щирість і талант знаходять відгук у серцях  вихованців.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *