ВІДБУВСЯ ДИСКУСІЙНИЙ ІВЕНТ ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ ОДЕЩИНИ

 16 листопада 2023 року у форматі онлайн відбувся дискусійний івент лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно – технічної) освіти Одеської області.

Відкрила роботу заходу Литвинюк Ольга завідувачка кабінету організаційно-методичної, кадрової та виховної роботи НМЦ ПТО в Одеській області. Привітала учасників, ознайомила присутніх з планом роботи івенту та нормативно – правовою базою учнівського самоврядування в ЗП(ПТ)О.

З проєктами для молоді, які реалізуються з допомогою дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) ознайомив Межерицький Данило. Продовжив доповідь і продемонстрував презентацію на тему: « Проєкт UpSift» – Помаз Роман та закликав учнівську молодь приєднуватися до ініціатив.

Продемонстрував презентацію «Пластик рятує життя» і розповів про проєктну діяльність учнівського колективу Петренко Павло – лідер учнівського самоврядування ДНЗ «Татарбунарське професійно-технічне аграрне училище», доповнила виступ та закликала однолітків долучатися до акції заступниця лідера Конюх Марія.

Присутні заходу активно брали участь в обговоренні, із задоволенням ділились власним досвідом роботи.

Продовжила івент у формі дискусійного воркшопу на тему: «Беремо участь – беремо відповідальність: професії, які наближають нашу перемогу» – Гриньова Марія – методистка науково-методичної лабораторії управлінської діяльності  та забезпечення якості освіти кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Одеської академія неперервної освіти Одеської обласної ради, тренерка з освіти для демократичного громадянства та світи з прав людини. Протягом воркшопу було проведено низку інтерактивних вправ, яку присутні з величезним задоволенням виконували, обговорювали і ділилися яскравими емоціями.

Презентацію про «Організацію роботи учнівського самоврядування в ЗП(ПТ)О в Одеській області» продемонструвала Романчишина Ірина – методистка кабінету організаційно-методичної, кадрової та виховної роботи НМЦ ПТО в Одеській області та представила присутнім групи лідерів учнівського самоврядування Одещини в соціальних мережах.

Колектив Навчально – методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області висловлює подяку спікерам заходу, особлива вдячність Гриньовій Марії за технічну підтримку, та активну участь у проведенні заходу.

Усім бажаємо здоров`я, творчих ідей та найшвидшої перемоги Україні!

Опубліковано у Виховна робота, Новини, Учнівське самоврядування. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *