ІІ етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання з професії “Перукар” у 2012/2013 н.р

10 – 11 жовтня 2012 року на базі Одеського професійного ліцею технологій та дизайну Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського, згідно з наказом управління освіти і науки Одеської облдержадміністрації від 03.08.2012р. №372/ОД “Про проведення І-ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання системи професійно-технічної освіти з професії “Перукар” у 2012/2013н.р.” відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання з професії “Перукар” у 2012/2013 н.р (далі Конкурс).

Конкурс було організовано та проведено з метою підвищення професійної майстерності майстрів виробничого навчання, популяризації фахових здобутків, кращого виробничого досвіду.

У Конкурсі брали участь представники п’яти державних навчальних закладів області – це переможці  І етапу Конкурсу:

1.  Сидорчук Євгенія Олександрівна (Одеський професійний ліцей технологій та дизайну Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д.Ушинського).

2.  Онищук Інна Миколаївна (Березівське вище професійне училище Одеського національного політехнічного університету).

3.  Храпенко Анна Вікторівна (ДНЗ “Овідіопольське професійно-технічне аграрне училище”).

4. Ярмоленко Євгенія Василівна (ДНЗ “Одеський професійний ліцей сфери послуг Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д.Ушинського”).

5. Нікуліна Оксана Петрівна (Одеське вище професійне училище сфери послуг Національного університету “Одеська юридична академія”).

.

Організацію Конкурсу забезпечив оргкомітет на чолі з головою оргкомітету Корчевським О.Е., директором навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області.

Програма Конкурсу складалась з п’яти турів:

І тур – презентація рекламного ролику на тему: “Мій навчальний заклад” (3 хвилини і 2 хвилини для коментування учасником);

ІІ тур – виконання теоретичного завдання шляхом тестування на комп’ютері (60 питань з професійно-теоретичної підготовки);

.

ІІІ тур – виконання практичного завдання з професійно-практичної підготовки.

.

.

За підсумками вищезазначених турів журі визначило трьох фіналістів, які й прийняли участь у заключних турах, що передбачали:

ІV тур – проведення фрагменту уроку виробничого навчання (вступний інструктаж) на тему “Фарбування сивого та відрослого волосся”.

V тур – надання методичної розробки уроку виробничого навчання за цією ж темою.

.

.

Визначення переможця Конкурсу здійснювалося за кількістю загальної суми набраних учасниками балів.

За підсумками Конкурсу переможцем було визначено Нікуліну Оксану Петрівну – майстра виробничого навчання відокремленого структурного підрозділу “Одеське вище професійне училище сфери послуг Національного університету “Одеська юридична академія”, яка прийматиме участь у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання системи професійно-технічної освіти з професії “Перукар” у 2012/2013н.р., який буде проведено 5-8 листопада 2012 року на базі Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування.

Опубліковано у Хроніка подій | Теґи: , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *