ІІ етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання з професії “Перукар” у 2012/2013 н.р

10 – 11 жовтня 2012 року на базі Одеського професійного ліцею технологій та дизайну Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського, згідно з наказом управління освіти і науки Одеської облдержадміністрації від 03.08.2012р. №372/ОД “Про проведення І-ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання системи професійно-технічної освіти з професії “Перукар” у 2012/2013н.р.” відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання з професії “Перукар” у 2012/2013 н.р (далі Конкурс).

Конкурс було організовано та проведено з метою підвищення професійної майстерності майстрів виробничого навчання, популяризації фахових здобутків, кращого виробничого досвіду.

У Конкурсі брали участь представники п’яти державних навчальних закладів області – це переможці І етапу Конкурсу (один представник від професійно-технічного навчального закладу).

детальніше

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *