Cемінар-нарада з питань атестації професійно-технічних навчальних закладів у 2013 році

30 січня 2013 року навчально-методичним центром професійно-технічної освіти в Одеській області на базі ДНЗ “Одеське вище професійне училище автомобільного транспорту” проведено семінар-нараду з питань атестації професійно-технічних навчальних закладів у 2013 році. У роботі семінару взяли участь керівники 16  професійно-технічних навчальних закладів ІІ-ІІІ атестаційних рівнів, 2 міжшкільних навчально-виробничих комбінатів, КЗ “Южненський навчально-виховний комплекс (загальноосвітня спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №2 – центр позашкільної освіти – ПТУ), 13 навчальних закладів Товариства сприяння оборони України.

Директор НМЦ ПТО О.Е. Корчевський доповів присутнім про лист державної інспекції навчальних закладів, в якому згідно проведеного моніторингу визначається стан державної атестації ПТНЗ Одеської області та необхідність проведення атестації ліцензованих суб’єктів професійно-технічної освіти, більшість з яких є підприємствами, установами та організаціями, що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників.

.

.

В семінарі-нараді взяв участь експерт з питань атестації професійно-технічних навчальних закладів А.М. Згурський, який розповів про основні етапи та порядок проведення атестаційної процедури, надав рекомендації учасникам семінару щодо проведення самоаналізу освітньої діяльності. А.М. Згурський визначив вимоги до звіту про проведений самоаналіз, зосередив увагу на основні зауваження та недоліки звітів, надав пропозиції щодо їх вирішення та відповів на поставленні запитання учасників семінару.

Заступник директора НМЦ ПТО Брухно С.М. зосередила увагу на строках та необхідності своєчасної підготовки до здійснення атестації ПТНЗ Одеської області.

Завідуюча кабінетом професійної підготовки НМЦ ПТО Щербаченко Г.М. надала рекомендації щодо порядку розробки комплексних кваліфікаційних завдань, презентувала зразки документів атестаційної справи.

.

Опубліковано у Хроніка подій. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *