Вебінар педагогічних працівників будівельного напряму

29 травня 2014 року Навчально-методичним центром ПТО в Одеській області було проведено засідання секції педпрацівників будівельного напряму за темою: «Впровадження новітніх педагогічних та виробничих технологій при підготовці висококваліфікованих робітників в будівельній галузі».

.

100_3403

.

Засідання секції проходило за допомогою інноваційної телекомунікаційної технології в інтерактивному режимі – режимі ВЕБІНАРУ. Відкрила вебінар заступник директора НМЦ ПТО в Одеській області Брухно  С.М.

Виступили: Козік С.Г. – викладач ДНЗ Одеськоії професійний ліцей будівництва та архітектури з темою: “Новітні виробничі технології при підготовці кваліфікованих робітників реставраційних професій”;

Гребенькова Г.В. – викладач ДНЗ Одеський центр професійно технічної освіти з темою: “Використання методу проектів на уроках професійного навчання з професій будівельної галузі”.

.

100_3386 100_3393

.

Осмоловська О.К. – викладач ДНЗ  Одеський центр професійно технічної освіти з темою: “Використання лазерного рівня при проведенні уроків виробничого навчання з професій опоряджувального профілю”

Щербаченко Г.М. – завідувач кабінету професійної підготовки НМЦ ПТО в Одеській області з темою: “ДКА, як основний  вид контролю за якістю підготовки кваліфікованих працівників”.

.

100_3394 100_3390

.

В роботі вебінару взяли участь 36-ть учасників.

 .

Дякуємо учасникам, їх педагогічним колективам,  адміністраціям ПТНЗ Одеської області за активну участь, докладені зусилля в організації та проведенні заходу!

Опубліковано у Новини, Хроніка подій. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *