Засідання обласної методичної секції працівників професій торгово-кулінарного напрямку

17 червня 2014 року на базі ДНЗ «Одеський центр професійної-технічної освіти державної служби зайнятості» відбулося засідання обласної методичної секції працівників професій торгово-кулінарного напрямку, в якій взяли участь працівники училищ м. Одеси в кількості 16 чоловік, серед яких були присутні методист, голова МК, викладачі та майстри виробничого навчання.

Тема засідання: «Деякі методичні аспекти підготовки кваліфікованих кулінарів»; мета заходу «Вдосконалення та підвищення якості навчання в ПТНЗ області».

.

Всіх учасників обласного засідання привітав та побажав плідної праці директор ДНЗ «Одеський центр професійної-технічної освіти державної служби зайнятості» Саржинський Р.В., після чого, з питанням про «Сучасні критерії ефективності навчального процесу» розпочав засідання директор НМЦ ПТО в Одеській області Корчевський О.Е., який після своєї промови відповідав на поставлені йому питання.

.

DSC_0060 DSC_0062 DSC_0089

.

Всього на засіданні було 9 доповідей та відкритий урок виробничого навчання, який дав майстер виробничого навчання ДНЗ «Одеський центр професійної-технічної освіти державної служби зайнятості» Демін Г.Г. на тему: «Технологія приготування заправних супів». Доповідачами були методист НМЦ ПТО в Одеській області так і представники навчальних закладів. Всі члени засідання жваво приймали участь в обговоренні кожного питання плану.

.

DSC_0065 DSC_0066 DSC_0072

.

Після засідання представники ДНЗ «Одеський центр професійної-технічної освіти державної служби зайнятості» провели екскурсію по навчальному закладу та продемонстрували свою матеріально-технічну оснащеність.

 

Опубліковано у Хроніка подій. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *