Секція працівників професій торгово-кулінарного напрямку

16 грудня 2014 року на базі ДНЗ «Одеське вище професійно-технічне училище морського туристичного сервісу» відбулося засідання обласної методичної секції працівників професій торгово-кулінарного напрямку, в якій взяли участь працівники училищ м. Одеси та представники навчальних закладів (за своїм бажанням) інших населених пунктів Одеської області в кількості 18 осіб, серед яких були присутні заступник директора з НВР,  методист, голова МК, викладачі та майстри виробничого навчання.

Тема засідання: «Забезпечення належного рівня професійно-освітнього простору підготовки з професій торгово-кулінарного напряму».

.

IMG_3054 IMG_3070 IMG_3082

Всіх учасників обласного засідання привітав та побажав плідної праці директор НМЦ ПТО в Одеській області Корчевський О.Е., після чого виступив з питанням про «Головний показник рівня кваліфікації педагога – успішність учнів», який після своєї промови відповідав на поставлені йому питання.

.

IMG_3060 IMG_3211 IMG_3155

.

Всього на засіданні було 3 доповіді, 4 відкритих уроки (3 уроки виробничого навчання (елементи вступного та заключного інструктажу) та урок професійно-теоретичної підготовки (ЛПР)). Уроки були надані викладачами та майстрами виробничого навчання ДНЗ «Одеське вище професійно-технічне училище морського туристичного сервісу». Доповідачами були методист НМЦ ПТО в Одеській області так і представники навчальних закладів. Після всіх відкритих уроків був «круглий стіл» з обговоренням та внесенням пропозицій щодо покращення викладання предметів професій торгово-кулінарного напряму. Всі члени засідання жваво приймали участь в обговоренні.

Після засідання представники ДНЗ «Одеське вище професійно-технічне училище морського туристичного сервісу» провели екскурсію по навчальному закладу та продемонстрували свою матеріально-технічну оснащеність.

 

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *