16 грудня 2014 року на базі ДНЗ «Одеське вище професійно-технічне училище морського туристичного сервісу» відбулося засідання обласної методичної секції працівників професій торгово-кулінарного напрямку, в якій взяли участь працівники училищ м. Одеси та представники навчальних закладів (за своїм бажанням) інших населених пунктів Одеської області в кількості 18 осіб, серед яких були присутні заступник директора з НВР, методист, голова МК, викладачі та майстри виробничого навчання.
Тема засідання: «Забезпечення належного рівня професійно-освітнього простору підготовки з професій торгово-кулінарного напряму».
.
![]() |
![]() |
![]() |
Всіх учасників обласного засідання привітав та побажав плідної праці директор НМЦ ПТО в Одеській області Корчевський О.Е., після чого виступив з питанням про «Головний показник рівня кваліфікації педагога – успішність учнів», який після своєї промови відповідав на поставлені йому питання.
.
![]() |
![]() |
![]() |
.
Всього на засіданні було 3 доповіді, 4 відкритих уроки (3 уроки виробничого навчання (елементи вступного та заключного інструктажу) та урок професійно-теоретичної підготовки (ЛПР)). Уроки були надані викладачами та майстрами виробничого навчання ДНЗ «Одеське вище професійно-технічне училище морського туристичного сервісу». Доповідачами були методист НМЦ ПТО в Одеській області так і представники навчальних закладів. Після всіх відкритих уроків був «круглий стіл» з обговоренням та внесенням пропозицій щодо покращення викладання предметів професій торгово-кулінарного напряму. Всі члени засідання жваво приймали участь в обговоренні.
Після засідання представники ДНЗ «Одеське вище професійно-технічне училище морського туристичного сервісу» провели екскурсію по навчальному закладу та продемонстрували свою матеріально-технічну оснащеність.







