Дівчина з Алчевського професійного ліцею отримала диплом в Одеській області

2 березня 2015 року у ДНЗ «Теплодарський професійний ліцей» відбувся випуск учнів з професії «Перукар (перукар-модельєр)» з терміном навчання 2 роки 6 місяців.

Разом з теплодарчанами професію перукаря отримала Сабатовська Валерія Сергіївна, родом з передмістя м. Перевальськ, Луганської області, яка вимушена була перевестися з ДНЗ «Алчевський професійний торгово-кулінарний ліцей» у зв’язку з ситуацією на сході України.

Завдяки теплу Одещини та колективу Теплодарського професійного ліцею під час навчання дівчина підняла свій рівень знань, проявила зацікавленість у вивченні професії та показала достатній рівень навчальних досягнень. Адміністрація навчального закладу та дружній колектив учнів ліцею допомогли Валерії облаштуватися на новому місці з максимальним комфортом та забезпечили психологічною підтримкою. За період навчання Валерія знайшла багатьох щирих друзів серед учнів ДНЗ «Теплодарський професійний ліцей» та здобула позитивне ставлення до себе з боку майстрів виробничого навчання та викладачів.

Валерія продовжить свою професійну діяльність в Одеському  салоні краси, а також подає документи для проходження ЗНО та планує подальше здобуття вищої освіти.

На урочистій частині святкування випускного вечора куратор Теплодарського професійного ліцею від Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області  Кострова О.П. побажала Валерії професійного становлення, добра та миру на рідній землі.

DSCN0106

Опубліковано у Життя профтехосвіти Одещини, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *