Засідання обласної методичної секції працівників професій торгово-кулінарного напрямку

2 квітня 2015 року на базі Інституту післядипломної освіти «Одеський Морський тренажерний центр» відбулось засідання обласної методичної секції працівників професій торгово-кулінарного напрямку. Тема заходу «Вдосконалення та підвищення професійної якості педагогічних працівників ПТНЗ області».

Адміністрація Центру привітала учасників обласної методичної секції та представник Центру Жуков Олександр Федорович розповів про особливості роботи ОМТЦ у вирію сьогодення, про специфіку закладу та відповідав на питання присутніх.

.

DSCN7002

.

Березова Т.В. – викладач спеціальних дисциплін  ОМТЦ надала розгорнуту доповідь щодо удосконалення навчання судових кухарів згідно вимог міжнародних морських конвенцій. Після чого учасники засідання дуже активно почали задавати питання, які їх зацікавили. На засіданні з питанням «Впровадження європейських стандартів та технологій у навчальний процес професійно-технічної освіти Одещини» виступила старший майстер Одеського вищого професійного училища морського туристичного сервісу Марущак Л.І. та розповіла про плани навчального закладу щодо підвищення професійної майстерності педагогічного колективу.

.

DSCN7014 DSCN7034

 

 

Вердиш Л.О. (голова МК та викладач ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти») надала інформацію щодо організації та практичного проведення атестації навчальних закладів та з пройденого етапу атестації в своєму навчальному закладі розповіла на що необхідно звернути увагу при підготовці, складанні та проведенні ККЗ.

.

DSCN7063

.

Методисти НМЦ ПТО в Одеській області також надали методичну допомогу щодо питання методичних розробок педагогічних працівників ПТНЗ (Синько Т.І.) та обговорення розробок уроків за завданням попереднього засідання обласної методичної секції (Кострова О.П.).

.

DSCN7066 DSCN7078

.

По закінченню засідання відбулося обговорення з пройдених питань та в гарному настрої жіночий колектив засідання висловили подяку представникам та адміністрації Інституту післядипломної освіти «Одеський Морський тренажерний центр» за гостинність та взаємну роботу між колективами ПТНЗ Одеської області всіх рівнів.

DSCN7037 DSCN7082
Опубліковано у Хроніка подій. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *