Засідання обласної методичної секції викладачів креслення

26 травня 2015 року, з метою обміну досвідом по використанню методів перевірки знань учнів як функції одержання учителем об’єктивної інформації про ступінь засвоєння навчального матеріалу, своєчасне виявлення недоліків і прогалин у знаннях, Навчально-методичним центром ПТО в Одеській області було проведено засідання обласної методичної секції викладачів креслення у формі вебінару за темою: «Правильний вибір методів перевірки знань учнів – шлях до забезпечення зворотного зв’язку між викладачем і учнями».

У роботі вебінару взяли участь викладачі відповідного напряму з 24 ПТНЗ Одеської області.

.

DSC08968 DSC08970 DSC08985

.

Директор НМЦ ПТО в Одеській області О.Е. Корчевський звернувся до учасників вебінару з привітанням та акцентував увагу педагогів навиховне значення контролю успішності учнів.

Методист НМЦ ПТО Сандулова Т.В.навела приклади методів перевірки знань учнів при читанні складального креслення.

З методами реалізації функцій контролю на уроках креслення ознайомила викладач ДНЗ «Лиманський професійний аграрний ліцей» Макарова О.М.

Викладачі поділилися власним досвідом перевірки знань учнів з тем:«Креслення планів, фасадів і розрізів будівель» з предмету «Будівельне креслення» професії «Штукатур» (викладач ДНЗ «Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури» Сіліна Л.В.),«Читання і виконання креслень та схем» з предмету «Технічне креслення» професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» (викладач ДНЗ «Цебриківський професійний аграрний ліцей» Таран Г.О.), «Зображення та позначення різьби та з’єднань деталей на кресленняхз предмету «Читання креслень» професії «Токар» (викладач Училища №3 Національного університету «Одеська юридична академія» Сухініна Г.І.).

Жваву зацікавленість присутніх викликав виступ викладача ДНЗ «Одеський Центр професійно-технічної освіти» Бобрової Т.Б., яка розкрила питання використання тестових технологій при контролі якості знань учнів з предметів креслярського напряму.

Завершилось засідання секції підведенням підсумків. Всі бажаючи мали можливість отримати методичні матеріали з тематики обласної методичної секції.

Опубліковано у Новини, Хроніка подій. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *