Заходи з популяризації робітничих професій в Ананьївському професійному аграрному ліцеї

У рамках заходу в ліцеї проведено конкурси професійної майстерності, відкриті уроки зі спеціальних дисциплін та  виробничого навчання, масові заходи.

У конкурсах взяли участь учні 89, 90, 91 групи трактористів та 6 і  87 групи електромонтерів. Проведено конкурс на кращу стіннівку, радіоінформацію: «Про історію створення автомобіля та етапи розвитку автомобілебудування», «Історія розвитку слюсарної справи», «Історія тракторобудування», «Історія світлофора».

У конкурсі фахової майстерності «Кращий водій» серед учнів другого курсу 6 групи електромонтерів стали  учні Косогляденко Євген, Шаповаленко Дмитро, Карцев Геннадій.

.

2 1

.

У конкурсі фахової майстерності «Кращий слюсар» серед учнів першого курсу 91 групи трактористів команди «Лобзик» та «Заклепки» продемонстрували однакові результати.

.

3 4

.

У конкурсі фахової майстерності «Кращий тракторист – машиніст» серед учнів третього курсу 89 групи трактористів відзначились Картуков В’ячеслав, Ткач Сергій, Колесніченко Віталій.

.

5 6

.

Викладачі та майстри виробничого навчання методичної комісії на відкритих уроках та конкурсах використовували інноваційні методи навчання та виховання.

Виставка сільськогосподарської продукції, хлібобулочних виробів та різних смаколиків приємно вразила організаторів та всіх відвідувачів.

.

7 8

.

Пізнавальною та змістовною була екскурсія учнів третього курсу   електромонтерів та трактористів до сервісної автомайстерні приватного підприємця Педченка А.В. Працівники СТО не тільки розповіли, але й  продемонстрували операції з технічного обслуговування автомобіля, монтажу та демонтажу коліс, їх балансування.

.

9 10

.

Цікавою була зустріч учнів з  досвідченим слюсарем з ремонту сільськогосподарської техніки та дизельних двигунів Папушоєм О. В., який розповів учням про важливість професії слюсар. Захід закінчився, учні продовжують набувати нових знань та навичок в стінах рідного ліцею.

Опубліковано у Життя профтехосвіти Одещини, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *