Вітаємо Кілійський професійний ліцей із 70-ю річницею

Днями Державний професійно-технічний навчальний заклад «Кілійський професійний ліцей» відзначив 70-у річницю із часу заснування. З нагоди ювілею до ліцею завітали почесні гості, серед яких очільники міста і району, роботодавці, керівники професійно-технічних навчальних закладів області. У святковій залі також були присутні випускники, ветерани праці, батьки, керівники установ та організацій, з якими співпрацює навчальний заклад.

За ці роки закладом напрацьована дієва система професійної підготовки  кваліфікованих робітників за 9 професіями. Найбільшою гордістю навчального закладу є його випускники – працелюбні, працездатні та успішні люди. Із стін ліцею вийшли тисячі юних громадян країни, які виховувались на історичних і культурних цінностях рідного краю, фізично загартовувались і набували професійних навичок.

.

DSC_0225 DSC_0056

.

В актовій залі навчального закладу відбулося  святкування,  яке відкрила директор ліцею  П’ятун Наталя Дмитрівна. За час її керівництва відбувалося переоформлення ліцею та навчальних кабінетів, оснащення їх технічними засобами навчання.

Протягом  заходу присутні дізналися про історію та сьогодення навчального закладу. А учні порадували гостей танцювальними та пісенними номерами.

.

IMG_6914 IMG_6913

.

Директор  Навчально – методичного центру професійно – технічної освіти в Одеській області Тетяна Лазарєва надіслала колективу Кілійського професійного ліцею привітання з побажанням вагомих творчих здобутків у навчанні та вихованні молоді.

Опубліковано у Життя профтехосвіти Одещини, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *