Засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виробничої роботи професійно-технічних навчальних закладів

27 вересня 2016 року на базі ДНЗ «Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури» відбулося засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виробничої роботи професійно-технічних навчальних закладів.

Секцію відкрила директор навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області Лазарєва Т.О. та поінформувала про стан професійно-технічної освіти.

У ході засідання розглянуто ряд актуальних питань щодо організації навчально-виробничого та навчально-виховного процесу в закладах професійно-технічної освіти Одеської області.

Так, завідувач кабінетом загальноосвітньої підготовки Чепіс Т.П. доповіла про методичний супровід роботи заступника директора ПТНЗ в умовах надання учням повної загальної середньої освіти.

Абозіна Т.М, завідувач кабінетом організаційно-методичної, кадрової та виховної роботи зупинилася на питаннях ліцензування у сфері професійно-технічної освіти, атестації закладів ПТО та довела до відома присутніх методичні рекомендації щодо планування роботи навчального закладу.

Завідувач кабінетом професійної підготовки Кашуба Л.І. доповіла про впровадження у навчально-виробничий процес державних стандартів професійно-технічної освіти на основі компетентнісного підходу,  організацію та проведення конкурсів фахової майстерності.

Учасники обласного заходу взяли активну участь в обговоренні даних питань та прийнятті відповідних рішень.

За підсумками роботи секції підготовлені методичні рекомендації. Учасники отримали методичні та презентаційні матеріали.

 

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *