Засідання обласної методичної секції педагогічних працівників побутового профілю

29 жовтня 2015 року на базі Одеського професійного ліцею сфери послуг ПНПУ імені К.Д. Ушинського Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти в Одеській області проведено засідання обласної методичної секції педагогічних працівників побутового профілю (професії перукар, манікюрник, педикюрник, візажист, фотограф).

Тема: Організація навчально-виробничої діяльності під час підготовки кваліфікованих робітників з професій побутового профілю.

У заході взяли участь 20 педагогічних працівників ПТНЗ І-ІІІ атестаційного рівня.

DSC_5111 DSC_5096 DSC_5109 DSC_5124

Керівництво Одеського професійного ліцею сфери послуг ПНПУ імені К.Д. Ушинського ознайомило учасників секції з навчально-матеріальної базою ліцею та умовами підготовки кваліфікованих робітників з професій побутового профілю, зокрема з впровадження сучасних технологій в навчально-виховний процес.

Були підведені підсумки ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії Перукар у 2014/2015 н.р., Н.В. Бескровна, викладач ОПЛСП ПНПУ, з досвіду роботи розповіла про підготовку конкурсантки до участі у конкурсі.

В рамках засідання було презентовано збірник лабораторно-практичних робіт з предмета “Перукарська справа”, розроблений Г.В. Бородай, викладачем Овідіопольського професійно-технічного аграрного училища.

О.В. Троян, майстер виробничого навчання Одеського професійного ліцею технологій та дизайну ПНПУ імені К.Д. Ушинського, надала рекомендації та поради для фахівців індустрії краси з формування образу моделі для фото- відео зйомки.

DSC_5159 DSC_5175 DSC_5214

Технологами з креативного фарбування фірми Акме був проведений майстер-клас фарбування волосся з використанням сучасних технологій “Креативне фарбування” та надані рекомендації щодо модних тенденцій в креативному фарбуванні та технологій стрижок на короткому волоссі.

Опубліковано у Новини, Хроніка подій. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *